2008-12-29 @ 01:24:17

Jag lovar att klockan var 01:31 på riktigt.
Har jag bloggat från framtiden kanske?
Coolt!

01:31

Maja, min lillasysters katt
Lite överblivna julkänslor


Min jul i bilder

För första gången i mitt liv har jag firat jul hos min pappa. Det kändes lite konstigt och ovant men helt klart trevligt! Huset var överpyntat, det fanns dekorativa blad och tomater skurna till blommor på uppläggningsfaten, vi drack vin som tydligen hade vunnit en massa priser och stämningen var på topp.

Lite kärlek på en apelsin




Jag har gått runt och tyckt synd om mig själv för att vi inte har julpynt hemma (och ingen gran heller för den delen) så då fick jag en tomte av min lillebror Markus.
Jag älskar att få presenter när folk verkligen har tänkt till, som den där vintern i nian när jag frös i flera veckor och sen fick vantar av Kristin i julklapp, det är såna grejer man verkligen minns.





Eftersom jag är jag och jag är en ganska skum typ blev jag nästan mest glad för julklappspappret, det var så roligt att fota och fick självklart följa med mig hem :)
Barnen fick nya Guitar hero och var så glada så.



Slut för idag!


Bilder på ljus

Igen...


Årets mms-julkort 2008, fotat med mobilen, redigerat i Photoshop och så tillbaka till mobilen. Lägg sedan till "Let it snow" som bakgrundsmusik, succén var given ;)
Jag lyckades inte köra slut på alla 500 gratis-mms innan julafton men God knows I tried....
Grötfrukost och julfirande i höglandet here I come!:)


GOD JUL
Jag älskar er!



Improvisation


Vi ses i dimman...

Abstrakt på baba


Fotoutställningen

Var rolig förresten, Kristin är grym på att fota!


Jag är kär

Den är så röd... Så glittrig...

Lite mer nattbilder

Mekanismritande here I come...

Lite nattbilder

Kristin och gungor är dagens teman, gungan går jag förbi nästan varje dag när det är mörkt och varje gång har jag tänkt "den här MÅSTE jag fota". Några veckor senare har jag tagit tag i saken men trots stativ är jag inte helt nöjd med skärpan...
Får nog ta och fota om på jullovet, bara tre dagar kvar nu!!!

Jag bloggar igen strax efter 12 så att ni får något att kika på imorgon också, då är jag nämligen sjukt upptagen med spektraövningar, labrapporter, gå på fotoutställning och sist men inte minst den obligatoriska turen till Baba.

Saker som råkade ligga på mitt skrivbord


Armband, min nya fina shaker jag fick av Josse i julklapp(storslagen förfest på g ;) ), halsband och silver matches, väldigt spännande grejer..

Ibland är det som är helt fel lite jävla fantastiskt

Jag önskar er alla en trevlig luciahelg!


Psykadeliskt på baba


Ungefär såhär känns det idag...

Lite oskarpt, lite förvirrat som vanligt, lite utan röd tråd.

Bilderna är gammal skit, mars närmare bestämt.






Funderar på att kanske ändra inriktining lite här, kanske något i stil med: "Marion fotar mest och skriver lite ibland".

Min Lillebror kom precis in, alla rätt på matteprovet!!! Jag är grymt stolt över honom just nu. Det roliga är att hans lärare blir så irriterad över att han aldrig gör något på lektionerna, någon som känner igen situationen? :P
Matte är en av de sakerna som imponerar på mig, kanske för att jag är rätt bra på det själv, fysikkunskaper är en annan sån grej, fast med g- i fysik kan jag väl inte påstå att jag var bra på skiten.

Mitt första fotografjobb

Och antagligen mitt sista...

Förlåt, det har blivit lite mycket kattungar på senaste tiden

Vatten


RSS 2.0