Nöjesguidenfest

Sturecompagniet. Jag kom in. Vi dansade till sexyback och gasolina. Det byggdes ett viprum runt oss och vi kom knappt ut. Det fanns en massa b-kändisar. En kille kom fram till mig och undrade var vi var, han var full. Alla var fulla. Jag hade kul.


Aldrig mer Stureplan!
Men det var roligt med studiebesök

Vågar jag lägga upp den här?

Jag gillar i alla fall bilden....

Peter med whiskeyn utan whiskey, Kolingsborg.

Gull


Konstig fotograf


En stillsam kväll...

...var planen.
Jag hade inte alls planerat att bli full på ett glas vin.
I min bekantskapskrets skämtar vi en hel den om 91:or, att de är så små, tar över alla uteställen och är allmänt jobbiga. Att hångla med en 91:a känns som en blandning mellan en stor skam och en bedrift och vi har lite halvt haft en tävling om vem som skulle vara först. JAG VANN! Helt otippat. Men han var inte bara 91:a, han var rätt brutalt snygg, log med ögonen och hånglade så bra att vi hade blivit utslängda om vi inte varit på bonden... Vi lär dock inte ses igen, han hade nästan flickvän, han också. Det känns bra.

Syftet med kvällen var att öva inför morgondagen, här är några bilder:

Min vän dj-Bjorn.
Min vän modellen och hennes vän.

Bubblor


Det är en sån dag idag.


Konstigt

På lördag ska jag fota på Konstig klubb. Kom dit! Det blir kul.
Jag har blivit tillsagd att "tänka utanför lådan". Jag trivs rätt bra i lådan faktiskt, men jag ska försöka, såklart!

Alla ♥ dag

Dagen påbörjades med romantisk lunch, glass i gamla stan och solskenspromenad med Josefina.


Sen skulle jag och Julia servera på en stillsam middag i Djursholm (trodde jag).
En stillsam maskerad med ravetema (trodde Julia).
5 flaskor vodka, 14 flaskor vin och en hel del öl senare när det var dags för oss att bege oss mot Ace (klockan halv 11 för den som är nyfiken) hade det hela mer eller mindre urartat till en raveorgie och jag är helt säker på att jag hörde folk duscha tillsammans. Eftersom vi tyckte att mannen i huset var en snål idiot kändes det helt okej att sno med sig varsin xider, Julia tog ett snöre och några glowsticks också.

Julia i en korridor i ravehuset.


Vi anlände till Ace där Björn var dj, att glida före kön, slippa inträde och få gratis öl har aldrig känts så skönt! Leg behövde jag inte visa heller.


Bättre sent än aldrig brukar man väl säga....
Nu har jag ny dator, photoshop cs3 och senaste msn helt mot min vilja. Nya msn är fult, har inga delade mappar och värst av allt: det är helt jävla omöjligt att avinstallera, inte heller kan jag installera en äldre version, den säger bara att jag måste ta bort den här först. DET GÅR INTE!
Annars är allt bra, min dator är svart och glansig och lyser blått, väldigt estetiskt tilltalande, dessutom ska den vara 45 gånger snabbare än den förra.  :) Jag håller förresten på att försöka lära mig photoshop lightroom, det går segt men jag gillar det.

Alla ♥ dag -1


Samma motiv. Annan bild.

Det blev ingen -2, jag somnade 5 igår kväll, migrän har blivit min bästa vän.

Alla ♥ dag -3

Kärlek från en blivande nutritionist

En fotodag med Kristin

Södermalm

Alla ♥ dag -4

Med lite fantasi så...

Helgen - en sammanfattning

Fredag: PREMIÄR
Kleerup var där, han är inte så bra live och jag blev inte lyckligare av att veta (se) huruvida han rakar sig eller inte... Annars hade jag sjukt kul, ölen var äcklig, drinkarna dyra och människorna lite för gamla för min smak men sällskapet var fantastiskt som vanligt.

PREMIÄR, Strand


Lördag: Vänner & Bekanta
Alla var där, eller nästan, de som inte råkade befinna sig i Linköping eller i Nacka (jag vägrar erkänna att det tillhör söder Julia!). Ölen var snäppet godare, eller smakade i alla fall mindre öl, jag fotade mer än någonsin, var rätt borttappad halva kvällen men hade väldigt kul även om inget kan mäta sig med sommaren 08. Det här är första gången jag vågar mig på att lägga upp bilder på folk jag inte riktigt känner i bloggen men det heter ju "vänner och bekanta", då kan man inte bara lägga upp bilder på vänner... ;) Om någon känner sig upprörd över att synas här är det bara att gnälla lite så tar jag bort bilden! :)

V&B, Kolingsborg.
Han fotade mig så jag fotade honom...

Alla ♥ dag -5


Jag tycker inte ens om alla hjärtans dag, jag tänker vara full då, väldigt full.
Jag är bitter.
Fast först ska jag äta middag med Jullis och Kristin, det känns bra.
De är inte bittra.

Kvällspromenad

Monki Clarion Hotell, ni förstår att jag alltid stört mig på namnet va? ;) Götgatan --> Medis
Jag tänkte att jag inte skulle visa en massa partybilder här eftersom alla ligger på facebook men så insåg jag att Petra har ju faktiskt inte facebook. Stackars Petra måste ju också få se mina fina bilder. Ni andra som faktiskt lever på 2000-talet får helt enkelt stå ut med att se dem igen, kommer strax!


Alla ♥ dag -6

Ringen, Södermalm.
Lite för mycket. Lite väl rosa. Lite gulligt.

Alla ♥ dag -7


Det här är Johan

Skåning. Vegan. Pastahatare.
Han går i min klass.

Efter kylan

Jag överlevde dag ett i kylrummet, 4 grader är inte så farligt faktiskt, alla ser så gulliga ut i labrock, halsduk och mössa. Jag har ingen mössa, om det är för att jag inte är mesig och lätt klarar av kylan eller för att jag inte vill sabba frisyren låter vi vara osagt...

Så här såg det ut i parken på vägen hem, rätt grått faktiskt.



Jag tror förresten att gud försökte tala med mig idag, helt rätt, jag ska inte!




Alla ♥ dag -8

Igår var jag och Kristin ute och fotade, halva dagen och halva kvällen, sen fikade vi med Josefin och Jullis, bilder på det finns i förra inlägget.
Jag har nu lyckats skaffa mig bloggmaterial som skulle kunna räcka hur länge som helst, problemet är att jag har bestämt mig för att sluta slänga in en massa gamla sommarbilder.
Helst ska bilderna vara fotade samma dag, dels för att ni läsare ska få så aktuella bilder som möjligt och dels för att tvinga mig själv att fota, det blir lätt så att jag låter bli annars.
Det är så dumt att låta bli att göra det man äskar mest i världen, foto=lycka!
Jag kommer alltså uppdatera helt hysteriskt nu i helgen. :)

Jag fick en idé också, såhär inför alla hjärtans dag blev det såklart ett antal bilder på hjärtan, de är överallt, omöjliga att fly från. De är alldeles för många för att få plats med i ett inlägg så jag tänkte mig en sorts alla hjärtans dag-kalender, en liten fin nedräkning sådär.
Den tillägnar jag Camilla(!)
(Mest för att hon älskar rosa och alla hjärtans dag.)

En konstnärlig fika


Biokemi

Jag skulle skriva det här inlägget igår, jag tänkte berätta att jag hade hämtat ut min biokemibok och kände mig grymt studiemotiverad, jag kände att jag hade valt rätt utbildning, framtiden såg ljus ut. Det var igår...
Idag är jag fortfarande inte godkänd i labkursen från organkemin, vi var klara sist med den där jävla bestämningen av proteinkoncentration, jag hade migrän halva föreläsningen och ska spendera hela nästa vecka i ett kylskåp.
Snälla skjut mig!
(Boken är i alla fall ganska fin)
Julias robot har hittat hem

Musik


Jag är inte det minsta musikalisk men det är Julia, och hon har en gitarr.
Idag har jag för andra gången sen i fredags lyckats somna hemma hos henne, jag väcktes med orden: "Marion, du har sovit en halvtimme nu, vi måste gå".
Ingen annan jag känner skulle vänta en halvtimme med att väcka mig, hon känner mig, hon vet att sömn inte är något vanligt förekommande i mitt liv. Middag nu och sen direkt till sängen, någon som tror att jag lyckas? I don't....


Jag tror att jag är kär

Jag har fått en ny kamera, en liten söt kompaktkamera. Systemkameran är jobbig att släpa runt på och jag skulle aldrig drömma om att plocka med den ut på krogen. Den här är försäkrad mot allt från ölspill till indieklackar och ska få följa med mig vart jag än går. Jag skulle kunna hoppa på den och få en ny, men det ska jag inte för den är min lilla baby.
(Bilden är lånad från panasonic förresten)



Jag har inte hunnit fota så mycket, fick den inte förrän jag hade städat klart mitt rum och alla som känner mig vet ju att det tar sin lilla tid för mig att städa...

Julias robot fotad med blixt

Igen, utan blixt

För alla som någonsin undrat hur mitt tangentbord ser ut...



RSS 2.0